Fantastische uitbreiding…

Fantastische uitbreiding…

Na 3 maanden bouwen staat er al een prachtig nieuw pand totaal 11 bij 20 meter waar we 4 sfeervolle kamers en een sauna ruimte in hebben gebouwd. Ook een grote bruidssuite voor onze romantische stellen die willen trouwen op ons landgoed! Nog niet klaar maar vanaf de meivakantie 2019 openen onze deuren van onze trendy bed&breakfast en het hele jaar door beschikbaar. De ruime kamers met eigen badkamer boek je vanaf 1 nacht inclusief een lekker ontbijt met verse producten, heerlijk! Bij de B&B ligt een groot zoutwaterzwembad (5×10) waar alle gasten gebruik van kunnen maken! Geweldig je kunt kiezen uit 3 verschillende accommodaties, overnachten in sfeervol vakantiehuis Vila Valmonte, verblijven in één van de 5 smaakvol ingerichte lodgetent op onze gezellige Glamping of logeren in onze trendy B&B. Fantastisch om dit jullie aan te bieden na dik 10 jaar met veel plezier in de Alentejo te wonen! Kom genieten op ons kleinschalige resort in het pure Portugal, de ideale omgeving voor gezinnen, wandelaars, mountainbikers, wijn en cultuurliefhebbers! Graag tot snel….