Fantastische uitbreiding…

Fantastische uitbreiding…

Op 11 September 2018 gaat de schop weer in de grond, we gaan uitbreiden met een luxe en trendy B&B die zal bestaan uit 3 ruime rookvrije 2 persoons kamers en één familiekamer 4 personen + een aparte saunaruimte (infrarood) wat een uitdaging, we hebben er ontzettend veel zin! Rond mei 2019 willen we klaar zijn voor het zomerseizoen. De ruime kamers met eigen badkamer kunnen per nacht gehuurd worden inclusief een lekker ontbijt met verse producten, heerlijk! Bij de B&B ligt een groot zoutwaterzwembad (5×10) waar alle gasten gebruik van kunnen maken! Geweldig je kunt bij ons vanaf mei 2019 kiezen uit 3 verschillende accommodaties, overnachten in sfeervol vakantiehuis Vila Valmonte, verblijven in één van de 5 smaakvol ingerichte lodgetent op onze gezellige Glamping of logeren in onze trendy B&B. Fantastisch om dit jullie aan te bieden na dik 10 jaar met veel plezier in de Alentejo te wonen! Kom genieten op ons kleinschalige resort in het pure Portugal, de ideale omgeving voor gezinnen, wandelaars, mountainbikers, wijn en cultuurliefhebbers! misschien tot snel….