super fijn super blij….

super fijn super blij….

Alweer een jaar geleden dat de bouw gestart is van onze Trendy B&B,! Dit hadden wij niet durven dromen zoveel reserveringen voor onze nieuwe aanwinst! Ook de Portugezen hebben ons gevonden waar we super blij mee zijn. De ruime kamers met eigen badkamer boek je vanaf 1 nacht inclusief een lekker ontbijt met verse producten, heerlijk! Bij de B&B ligt een groot zoutwaterzwembad (5×10) waar alle gasten gebruik van kunnen maken! Geweldig je kunt kiezen uit 3 verschillende accommodaties, overnachten in sfeervol vakantiehuis Vila Valmonte, verblijven in één van de 5 smaakvol ingerichte lodgetent op onze gezellige Glamping of logeren in onze trendy B&B. Fantastisch om dit jullie aan te bieden na dik 12 jaar met veel plezier in de Alentejo te wonen! Kom genieten op ons kleinschalige resort in het pure Portugal, de ideale omgeving voor gezinnen, wandelaars, mountainbikers, wijn en cultuurliefhebbers! Graag tot snel….