Sportief & Strand

Sportief

& Relax

Ontdek het verborgen paradijs……

Voor een actieve vakantie zit je in de Alentejo wel goed!
Wandelen/ hardlopen door de prachtige natuur vanaf je voordeur….
Of een fiets huren en lekker eropuit trekken.

Zwemmen in je privezwembad of in de Atlantische oceaan.
Surfen in Comporta of relax op het verborgen strand het geheim van de Alentejo met sfeervolle strandtentjes, verse vis, cocktails aan het prachtige zandstrand.

Kortom voor elk wat wils voor een fijne vakantie!

Voor informatie over onze regio en/of welke activiteiten je allemaal zou kunnen ondernemen, mail of bel ons gerust!

Wine & Food, Trouwen in de Alentejo, fietsen & kanovaren en zoveel meer……

Ontdek de Omgeving
Lentekriebels….Zomergevoel…. Herfstgloed…..Winterzon…..

De Alentejo, het hele jaar door genoeg te ontdekken in deze prachtige provincie. De charme van de witgekalkte huizen, de ruige kustlijn met mooie strandjes, kurkeiken, olijfgaarden, uitgestrekte velden en vele cultuur historische hoogstandjes. Een heerlijke bestemming voor uren wandelplezier en mooie fietstochten in het voor-en najaar. Ben je bourgondisch aangelegd, de prachtigste wijnhuizen met de beste wijnen uit de Alentejo! Liefhebbers van Geocaching kunnen ook hier hun hart ophalen, vele “schatten” op bijzondere verborgen plekjes in de omgeving!

Voor outdooractiviteiten; Dolfijnen spotten, strand, speeltuin  zomer, lopen met onze lieve ezels, de kippen voeren op de kleine kinderboerderij. Of huur de kano, op ongeveer 20 minuten rijden kun je varen, vissen en zwemmen in het grote meer van Odivelas, neem de kleine bbq mee, een picknickmand ( kun je bij ons bestellen) met allerlei lekkernijen en je kunt je de hele dag vermaken. De kano wordt door ons gebracht en gehaald!

Open chat
Hulp nodig?
Welkom, waar kan ik je mee helpen...