Trouwen in de Alentejo

Trouwen

in Portugal

Is het jullie droom om te trouwen in Portugal?

Onder de grote kurkeik of tussen de sinaasappel / olijfgaard samen met je familie en vrienden in het landelijke Alentejo.

Wij hebben een heerlijk landgoed met verschillende accommodaties, een Guesthouse, Trendy B&B en Glamping. Speciaal voor het bruidspaar een overnachting in onze romantisch luxe bruidssuite met 2 persoons ligbad in de suite.

We regelen een Babs, fotograaf, kapster&make up, muzikant(en), bruidstaart en wat je verder mocht wensen zoals champagneontbijt, hapjes, diner, wijnen en drank.

Er zijn verschillende koppels je voorgegaan en willen ook jouw onvergetelijk happening graag verzorgen! Wil je onze trouwlocatie eerst bezoeken dan bieden we je één overnachting aan met z’n twee incl. ontbijt in één van onze luxe accommodaties.

Voor informatie over trouwen in de Alentejo mail of bel ons gerust!

Wine & Food, Trouwen in de Alentejo, fietsen & Kanovaren en zoveel meer……

Ontdek de Omgeving
Lentekriebels….Zomergevoel…. Herfstgloed…..Winterzon…..

De Alentejo, het hele jaar door genoeg te ontdekken in deze prachtige provincie. De charme van de witgekalkte huizen, de ruige kustlijn met mooie strandjes, kurkeiken, olijfgaarden, uitgestrekte velden en vele cultuur historische hoogstandjes. Een heerlijke bestemming voor uren wandelplezier en mooie fietstochten in het voor-en najaar. Ben je bourgondisch aangelegd, de prachtigste wijnhuizen met de beste wijnen uit de Alentejo! Liefhebbers van Geocaching kunnen ook hier hun hart ophalen, vele “schatten” op bijzondere verborgen plekjes in de omgeving!

Voor outdooractiviteiten; Dolfijnen spotten, strand, speeltuin en in de zomermaanden organiseren we voor de kinderen een speurtocht, lopen met onze lieve ezels of meerijden met paard en wagen, de kippen voeren op de kleine kinderboerderij. Of huur de kano, op ongeveer 20 minuten rijden kun je varen, vissen en zwemmen in het grote meer van Odivelas, neem de kleine bbq mee, een picknickmand ( kun je bij ons bestellen) met allerlei lekkernijen en je kunt je de hele dag vermaken. De kano wordt door ons gebracht en gehaald!

Open chat
Hulp nodig?
Welkom, waar kan ik je mee helpen...