Luxe Lodgetent Monsaraz

Ook deze lodge Monsaraz is splinternieuw en in gebruik vanaf April 2017.

De 5 safarilodge’s hebben allemaal dezelfde afmeting 6 x 9 meter, indeling 2 slaapkamers met boxspringbedden incl. kledingkasten en een ruime gezellige living. Apart stenen badhuis van 2,5 x 3 meter met waskom, toilet en inloopdouche. Privezwembad 4.60 rond en 1.20 diep en een grote Portugese bbq! De lodge’s zijn geschikt voor max 4 personen + peuter tot 3 jaar.

De naam Monsaraz, een middeleeuws pittoresk stadje hoog op de heuvel met een waanzinnig uitzicht over het landschap en de rivier Guardiana die de grens vormt aan Portugal en Spanje. Wil je een keer naar het autovrije Monsaraz? Een absolute aanrader op 1,5 rijden van ons landgoed. Heerlijk struinen door de smalle steegjes en over mooie pleintjes. De oude arena in Monsaraz wordt nog steeds gebruikt tijdens de stierengevechtfestivals in september.

Vanaf april t/m eind oktober is Glamping Portugal geopend en ons vakantiehuis Vila Valmonte is het hele jaar beschikbaar www.vilavalmonte.eu

Er zijn verschillende spelletjes voor binnen en buiten, tijdschriften, boeken en allerlei folders over leuke tips en trips, natuurlijk willen wij je graag meer vertellen over deze prachtige omgeving!

Je hoeft alleen maar een koffer mee te nemen want alles is aanwezig, dat is pas luxe kamperen!

Open chat
Hulp nodig?
Welkom, waar kan ik je mee helpen...