Luxe Lodgetent Pego

De naam Pego komt van Praia do Pego, een mooie plek aan de westkust met prachtig strand op een uur rijden van de Glamping. Dit stukje strand wordt steeds populairder door de natuurlijke schoonheid, de omvang van de duinen en het uitzicht over de enorme oceaan. Een luxe strandplek waar veel aandacht aan wordt besteed. Het water is helderblauw met lekkere golven, er zijn ligstoelen en parasols te huur. Voor 3 euro per dag kun je je auto in de schaduw parkeren. Aan de rechterkant van de loopbrug staat het hippe zomersingerichte restaurant SAL met uitzicht op zee, je kunt hier heerlijk vis en andere gerechten eten, een echte aanrader!

Safarilodge Pego is uitgerust zoals de lodge’s Serpa en Evora met privezwembad, bbq, verrijdbare keuken, badhuis met wastafel, toilet, inloopdouche, badlinnen, fohn en er hangen twee vrolijk gekleurde badjassen! De mooie plek met uitzicht over de olijfgaard is minimaal 1000m2 en geeft optimale privacy, geschikt voor 4 personen + evt.het plaatsen van babybedje en kinderstoel. Lodge Pego is ideaal om in combinatie met ons luxe vakantiehuis Vila Valmonte te huren op ongeveer 60 meter van elkaar. Vila Valmonte is geschikt voor maximaal 6 personen.

Vanaf april t/m eind oktober is Glamping Portugal geopend en vakantiehuis Vila Valmonte is het hele jaar beschikbaar www.vilavalmonte.eu

Er zijn verschillende spelletjes voor binnen en buiten, tijdschriften, boeken en allerlei folders over leuke tips en trips, natuurlijk willen wij je graag meer vertellen over deze prachtige omgeving!

Je hoeft alleen maar een koffer mee te nemen want alles is aanwezig, dat is pas luxe kamperen!

Open chat
Hulp nodig?
Welkom, waar kan ik je mee helpen...